Priser

Fysiurgisk massage

v/ Lars Manfeld Andersen

Læge- & Fysioterapeuteksam. massør 

Ring mellem 9-19: 21 20 19 78

(Læg besked hvis der ikke svares)

Mail: lars@massage-fys.dk

Levator scapulae

Trapezius

Quadriceps femoris

Subscapularis

Piriformis

Tibialis anterior

Deltoideus

Triceps brachii

Rhomboideus

Supraspinatus

Gastrocnemeus

Teres major

Pectoralis minor

Tensor fasciae latae

Gluteus maximus

Brachioradialis

Sartorius

Serratus anterior

Tractus iliotibialis


Priser


Du kan betale med kontanter eller med MobilePay


Da det kan være meget forskelligt, hvor meget tid der bruges på behandling af et specifikt problem, eksempelvis behandling af øvre ryg, er alle priser tidsbaserede.


Fysiurgisk massage, sportsmassage og helsemassage


30 minutter: Kr. 275,-

45 minutter: Kr. 385,-

60 minutter: Kr. 485,-

75 minutter: Kr. 575,-

90 minutter: Kr. 650,-


Gavekort

Har du svært ved at finde på en gave?   Lad din næste gave være et gavekort til en god massagebehandling. Det er en gave som med stor sandsynlighed ikke skal byttes.


Rabatkort

Spar 20 % - Køb et rabatkort på 5 behandlinger á enten 30, 45, 60, 75 eller 90 minutter. Du får således den ene behandling gratis. Er I f.eks. en familie eller en venneflok der skal have massagebehandling, kan rabatkortet med stor fordel gøre prisen på massagebehandlingerne særdeles attraktiv.


Rabatkortpriser

5x30 minutter: Kr. 1.100,- (Pris pr. gang er således kr. 220,-)

5x45 minutter: Kr. 1.540,- (Pris pr. gang er således kr. 308,-)

5x60 minutter: Kr. 1.940,- (Pris pr. gang er således kr. 388,-)

5x75 minutter: Kr. 2.300,- (Pris pr. gang er således kr. 460,-)

5x90 minutter: Kr. 2.600,- (Pris pr. gang er således kr. 520,-) 


Massage til mødregruppen

Når mødregruppen er samlet, er der sædvanligvis samlet en gruppe med trætte og overbelastede muskler. Forkæl jer selv med en gang helsemassage eller fysiurgisk massage. Jeg stiller briksen op - helst i et andet lokale end resten af gruppen - og I vælger individuelt netop den massage I har behov for. Der er 30 eller 45 minutters massage til hver, og kørsel på Amager er inkluderet i prisen:


(Min. 3 personer)

30 minutter - pris pr. person: Kr. 250,-

45 minutter - pris pr. person: Kr. 330,-


(Massage til mødregrupper kan også aftales udenfor Amager; dog stadig i Københavnsområdet - pris for transporten aftales da inden besøget)


Massage til grupper eller forsamlinger iøvrigt

Har I et arrangement eller en anden anledning, hvor der kunne være behov for en massør, så kontakt mig for nærmere aftale vedr. pris mv. Det kan både være enkeltdagsarrangementer eller over flere dage - i givet fald behøver geografien ikke være afgørende, så kontakt mig venligst for nærmere oplysninger.


Firmamassage - firmaaftale

Giv virksomhedens medarbejdere et skattefrit personalegode, og få en aftale om behandling eller forebyggelse af arbejdsrelaterede skader. Kontakt mig venligst for nærmere oplysninger.

Se SKAT's liste over sundhedsydelser her

(SKAT's hjemmeside åbner i nyt vindue - kig under "Skattefrie sundhedsydelser")


Skadesbehandling

Alt afhængig af hvor gammel en skade er, og hvor den er placeret, kan behandling af skader variere meget i tid. Der takseres således pr. 5 minutter, hvis behandlingen ikke overstiger 25 minutter.

Pris pr. påbegyndte 5 minutter: Kr. 50,-

Der takseres minimum for 20 minutters behandling. Behandlingstiden på en specifik skade kan være kortere end 20 minutter - i givet fald vil du blive tilbudt at få den resterende tid som behandling på et andet område. Det kan eksempelvis være behandling på den eller de muskler, som er kommet på overarbejde som følge af din skade.

På nogle skader kan anlæggelse af tape hjælpe med at stabilisere et skadet område - udgifter til brug af tape tillægges. Ved anlæggelse af tape anvendes en ny rulle, og du får resten med hjem sammen med instruktion i korrekt anlæggelse af tapen.

Se iøvrigt mere om skadesbehandlingen herBetaling sker efter endt behandling - du kan betale kontant eller med MobilePay

Alle beløb er inkl. moms

Priserne er gældende fra 1/1-2018Copyright © All Rights Reserved

2012-2019 - www.massage-fys.dk